Header haar-alternatief

Werkwijze


De plantenhaarkleuring breng ik aan op droog haar. Als het is ingezet (ca 20 minuten) gaat u 15 tot 40 minuten onder een stoomkap. Dat is heerlijk ontspannend en goed voor de hoofdhuid. De plantenkleuring doet z'n werk zo optimaal omdat t vochtig en warm is..........

Ik gebruik lava-aarde om de hoofdhuid en haar te wassen. Lava-aarde komt uit het atlasgebergte van Noord-Afrika. Met de lava kun je vele kanten op en je kan je er ook gewoon mee wassen.

Er is een koning in Noord Afrika die een mijn heeft opgekocht zodat hij altijd de lava-aarde tot zijn beschikking heeft. Ik kan u klaargemaakte lava-aarde aanbieden in een aantal geuren.

Andere merken waar ik mee ga werken zijn Logona (biologische plantenhaarverf) en shampoos en ander producten van: Weleda ,Lavera en Sante. Allemaal uit 100% plantaardige en biologische grondstoffen vervaardigd. Alle producten vallen onder het bdih keurmerk, dit staat voor "Bundesverband Deutscher Industrie und Handel Unternehmen" Kammend meisje

Ik werk verder met hoornen en houten kammen. Natuurlijk krijgt u een heerlijk kopje biologische koffie of thee.

U kunt ook bij mij terecht voor bijenwascrèmes voor uw gezicht en handcrèmes gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Het bevat verder jojobaolie notenolie,amandelolie lanoline en andere crèmes met wolvet e.a. Ik heb zelfs een brandzalf naar een eeuwenoud recept die prima werkt.

Plantenkleuringen zijn in tegenstelling tot het chemisch kleuren niet nadelig voor het haar. Dat komt omdat de kleuring zich laag over laag om de opperhuid van de haren vormt. Daardoor krijgt u een steeds mooier resultaat. Het looizuurgehalte zorgt ervoor dat het haar mooi gaat glanzen. Elke plantenkleurkuur is afhankelijk van de oorspronkelijke kleur van de klant. Het kleurbereik ligt tussen blond en zwart. Er kan echter niet mee ontkleurd worden. Mijn doel is ook de haren te verzorgen en het op te peppen niet om het te vernietigen.

Maar het is wel grijsdekkend. Het grijs zal dan lichter worden dan het eigen haar waardoor er een mooi natuurlijk effect bereikt word. Vaak wordt er gesuggereerd dat dit niet mogelijk is met plantenhaarkleuringen.

Extreme kleurveranderingen zijn ook mogelijk maar daarvoor zijn meerdere kleurgangen nodig.

De plantenkleurkuur is ook veilig in gebruik bij zwangere vrouwen en mensen met aandoeningen en ziektes. Dit ook weer in tegenstelling met chemisch verven.

Kortom wilt u een boost voor uw haar? Dan bent u bij de natuurkapper aan het beste adres.